Helsingin Autismi- ja Aspergeryhdistys ry (HAY)

Helsingin Autismi- ja Aspergeryhdistyksen tavoitteena on edistää ja valvoa autismikirjon henkilöiden ja heidän perheidensä yhteiskunnallisia etuja ja tasa-arvoa.  Yhdistys järjestää vertaistoimintaa, perhetapahtumia ja koulutuksia sekä harrastetoimintaa autismin kirjon lapsille ja nuorille. Harrastetoiminta on lähtenyt liikkeelle jäsenperheiden lasten tarpeista ja niitä ohjaavat palkatut ammattilaiset. Lähes kaikki toiminta on avointa kaikille kiinnostuneille autismin kirjon henkilöille ja heidän läheisilleen.

Yhdistys  toimii aktiivisesti jäsenten edunvalvojana Helsingin kaupungin ja HUS:in suuntaan. Toiminnan järjestämiseksi yhdistys on tehnyt yhteistyötä PAUT-verkostossa useiden vuosien ajan.

Yhdistys on  Autismi- ja Aspergerliitto ry:n jäsenyhdistys. Helsingin Autismi- ja Aspergeryhdistys ry on perustettu vuonna 1998.

Jäsenyys

Jäsenmaksu on 30 euroa/perhe ja sisältää mm. neljä kertaa vuodessa ilmestyvän erinomaisen tietopaketin eli Autismi-lehden.

Liity jäseneksi: liittymisohjeet löydät tästä linkistä
Liity yhdistysten yhteiselle tiedotuslistalle: tilaa sähköpostitiedotteet tästä linkistä

Yhdistyksen yhteystiedot

Yhteydenotot puhelimitse ensisijaisesti PAUT-toimiston kautta:
Maarit Kuoppala (etunimi.sukunimi@paut.fi), 040 6766 039.

Tutustu Helsingin Autismi- ja Aspergeryhdistys ry:n sääntöihin

Sähköpostit yhdistykselle: hki.autismi(at)gmail.com.

Puheenjohtaja Jari Eronen (jari.eronen(at)gmail.com), 040 742 3093.

Talousvastaava Kirsimarja Vahevaara (kirsimarja.vahevaara(at)gmail.com), 050 526 0226.

Johanna Kuisma (kirsijohannakuisma(at)gmail.com)

Liisa Lundelin-Nuortio (liisa.lundelin-nuortio(at)kolumbus.fi