PAUT-verkoston yhdistyminen

Jäsenyhdistysten yhdistyminen vuonna 2020

PAUT-verkoston jäsenyhdistykset (lisätietoja PAUT-hankkeesta) yhdistyvät vuonna 2020, jos jäsenyhdistykset hyväksyvät yhdistymisen kevät- ja vuosikokouksissaan. Uuden yhdistyksen nimeksi tulee Autismiyhdistys PAUT ry.

Jos yhdistyminen toteutuu, vuodesta 2021 alkaen pääkaupunkiseudulla ja Keski-Uudellamaalla vaikuttaa yhdistynyt autismin kirjon yhdistys, kun nykyiset PAUT-verkoston jäsenyhdistykset lopettavat toimintansa. Pääset tämän sivun alareunasta ilmoittamaan, haluatko siirtää nykyisen jäsenyytesi Autismiyhdistys PAUT ry:een.

Näet myös yhdistysmisasiakirjat ja listan Autismiliitto ry:n muista jäsenyhdistyksistä.

Yhdessä olemme vahvempia!

Yhdistymisen tavoitteena on turvata hyvä, tehokas ja toimiva hallinto, jonka avulla voidaan edistää paremmin varsinaisen toiminnan vakautta, laatua, laajentumista ja yhdenvertaista saatavuutta toimialueella.

Toivomme, että haluat olla mukana uudessa yhdistyksessä. Mitä enemmän meitä on, sitä voimakkaampia me olemme. Haluamme sinut mukaan, koska yhdessä olemme vahvempia.

Linkkejä:

Suostumuksesi liittyä Autismiyhdistys PAUT ry:n jäseneksi:

Pääset alla olevasta linkistä ilmoittamaan toiveesi siirtää jäsenyyteesi Autismiyhdistys PAUT ry:een. Autismiyhdistys PAUT ry perustetaan, jos PAUT-verkoston jäsenyhdistykset hyväksyvät yhdistymisen kevät- ja vuosikokouksissaan huhtikuussa 2020.

Autismiyhdistys PAUT ry:n jäsenhakemus

Autismiyhdistys PAUT ry:n yhdistymisasiakirjat:

Autismiyhdistys PAUT ry:n säännöt

PAUT-verkoston yhdistymissopimus

Lisätietoa Autismiliitto ry:n muista jäsenyhdistyksistä:

Autismiliiton jäsenyhdistykset