Vesipuisto Laguuni

Laguuni, Keilalahdentie 8, Espoo

Maksullinen. Ennakkoilmoittautuminen.

#13-20 -vuotiaat #6-12-vuotiaat #Autismi / keva #Espoo #HFA / Asperger #vertaistuki #Yli 16-vuotiaat


Koko perheen yhteinen kesäkauden päätös vesipuisto Laguunissa Espoon Keilaniemessä! Saapumisohjeet Laguunin nettisivuilta.

Vesipuisto  on avoinna kaikille yli 6-vuotiaille uimataitoisille, sisältää pelastusliivit ja halutessa märkäpuvun.

Meille on varattu oma vuoro sunnuntaina 28.8.2022. klo 10-12.   Laguuni avautuu muille asiakkaille vasta kello 12, joten meillä on hyvin aikaa nauttia omassa rauhassa vesipuiston lajivalikoimasta turvavälit huomioiden.

Tapahtuman aikana Laguunin Ravintola Blägässä voi omakustanteisesti käydä ostamassa pientä evästä. Tarjonnan näet tästä: https://laguuniin.fi/app/uploads/2022/03/Ravintola-Bl%C3%A4g%C3%A4-menu-2022.pdf

Sauna on lämpimänä klo 11-12.

Vesipuiston lisäksi käytössämme on  kajakkeja (yksiköitä ja kaksikoita) ja  SUP-lautoja. Kajakkeja on rajallinen määrä, joten ilmoita ilmoittautumisen yhteydessä, mistä lajeista perheenne on ensisijaisesti kiinnostunut.

Huomioita tapahtumasta

Vesipuistoon voivat tulla kaikki yli 6-vuotiaat uimataitoiset henkilöt. 6-12-vuotiaalla täytyy olla mukanaan täysi-ikäinen henkilö, joka valvoo häntä jatkuvasti.

Huomioithan, että pienemmän lapsen kanssa vanhempi voi käydä melomassa kajakilla. Jos olet kiinnostunut osallistumaan tapahtumaan alle 6-vuotiaan kanssa, kysy lisää sähköpostitse: info@paut.fi.

  • Jääthän kotiin, jos sinulla flunssan tai mahataudin oireita.
  • Huolehdithan hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta sekä noudatat turvavälejä tilojen sallimissa rajoissa.

Tapahtuman kustannukset ja ilmoittautuminen

Tapahtuma maksaa 20 euroa /perhe, ja se laskutetaan jälkikäteen. Tapahtumaan on ennakkoilmoittautuminen. Vesipuistoon mahtuu 60 henkilöä. Paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautumislomake

Lisätietoja: laguuniin.fi