Tapanilan urheilukeskus

Tapanilan Urheilukeskus, Erätie 3, Helsinki

Ennakkoilmoittautuminen. Maksuton, katso tarkemmin ilmoitus.

#13-20 -vuotiaat #6-12-vuotiaat #Autismi / keva #Espoo #HFA / Asperger #vertaistuki #Yli 16-vuotiaat


Tule tutustumaan kiipeilyyn ja jousiammuntaan – voit löytää vaikka uuden harrastuksen!

Autismiyhdistys PAUT järjestää lapsille ja nuorille vanhemman tai saattajan kanssa liikunnallisen lajikokeilupäivän Tapanilan Urheilukeskuksessa. Pääset kokeilemaan kiipeilyä ja jousiammuntaa ohjatusti. Lajien välillä tarjotaan lounaaksi lihamakaronilaatikkoa ja salaattia, ilmoita tarvittaessa ruokavaliorajoitteesi. Jousiammuntakokeiluun riittää normaalit arkivaatteet, mutta kiipeilyyn suosittelemme rennompaa liikuntavarustusta. Kiipeilykengät saa keskukselta.

Tapahtuma on tarkoitettu monenikäisille autismikirjon nuorille vanhempineen. Jousiammunnan ikäsuositus on vähintään 9 vuotta. Vanhempi / saattaja voi olla ohjaamassa ja auttamassa.

Ohjelma

10:00 Kokoontuminen Mosahallin ovelle (C1).

Jakaantuminen kahteen ryhmään: jousiammunta ja kiipeily.

10:30 Ensimmäisen lajin kokeilu

11:45 Lounas (maksuton)

12:45 Toisen lajin kokeilu

14:00 Päivä päättyy

Huomioita tapahtumasta

  • Jääthän kotiin, jos sinulla flunssan tai mahataudin oireita.
  • Huolehdithan hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta sekä noudatat turvavälejä tilojen sallimissa rajoissa.

Tapanilan Urheilukeskuksessa on toiminnanvastuuvakuutus, joka kattaa kurssin ohjaukseen, välineisiin ja tiloihin liittyvät toiminnat. Muista vahingoista vastaa kurssille osallistuja henkilökohtaisesti tai vapaa-ajan vakuutusturvansa kautta. Huolehdithan tarvittaessa vakuutuksistasi.

Tapahtuman kustannukset ja ilmoittautuminen

Tapahtumaan on ennakkoilmoittautuminen tästä linkistä.

Tapahtuma on maksuton ja se sisältää lounaan lajien välillä. Peruuttamatta jätetystä poisjäännistä laskutamme 20 € / perhe. Esteen sattuessa lähetä viesti info@paut.fi.

Tämä harrastekokeilutapahtuma toteutetaan Kotimaanapu ry:n keräystuotoilla. Lämmin kiitos lahjoittajille. Lue lisää jo päättyneestä, autismikirjon lapsille ja nuorille kohdennetusta Kotimaanapu-keräyksestä