Nuorten tapaaminen Helsingissä

Helsingin seudun erilaiset oppijat ry (HERO), Mannerheimintie 44 A 5-6, Helsinki

Maksuton. Ei ennakkoilmoittautumista.

#13-20 -vuotiaat #vertaistuki #Yli 16-vuotiaat nuorten toimintakalenteri


Lauantaina 19.11. ohjelmassa on TYÖELÄMÄN POLKUJA- työpaja nuorille:

  • Mitä sinä haluaisit isona tehdä? Miten kohti omia haaveitani ja unelmiani työelämässä? Toteutan osana yhteisöpedagogin opintojani työpajan nuorten tapaamisen yhteydessä. Työpajan sisältönä on työelämä ja nuoren polku työelämään.
  • Työpajassa pohditaan yhdessä omia toiveita ja ajatuksia tulevaisuuden työelämästä. Harjoittelemme omien vahvuuksien tunnistamista jokaiselle sopivien luovien menetelmien avulla.
  • Työpaja on suunnattu nuorille ja sen kesto on 1,5 tuntia. Aikaa jää myös muuhun. Olet tervetullut sellaisena kuin olet!
  • En tee työpajasta tallennuksia eikä osallistujia yksilöidä. Toimin turvallisemman tilan periaatteella.
  • Lisätietoja: Mari Peltomäki gsm 0503013525

PAUT järjestää syksyllä 2022 autismikirjon nuorille tarkoitettuja avoimia tapaamisia kerran kuussa lauantaisin: la 20.8., la 17.9., la 15.10., la 19.11., ja  17.12 klo 15-19. Keväällä 2023 tapaaminen on ainakin la 14.1.2023.

Maksuttomat tapaamiset pidetään yhteistyökumppanin HERO ryn tiloissa Helsingissä. Tapaamisissa voi pelata lautapelejä, jutella tai vain hengailla. Tapaamisia luotsaa PAUTin vapaaehtoinen Eija.

Tapaamisiin ei tarvitse ennakkoilmoittautua.

Tapaamiset ovat osa Nuorten toimintakalenterin toimintaa.

Liittymällä Nuorten toimintakalenterin omaan Whatsapp-ryhmään saat uusimmat tiedot nuorten tapahtumista. Liittymään pääset lähettämällä puhelinnumeron ja nimen sisältävän sähköpostin osoitteeseen info@paut.fi

Tervetuloa mukaan!