Mukavaa meininkiä Metropoliassa

Metropolia Myllypuron kampus, Myllypurontie 1, Helsinki

Ennakkoilmoittautuminen.

#ennakkoilmoittautuminen #erityislapsiperheet #järjestötjaoppilaitosyhdessä #liikuntaseikkailu #maksuton #vertaistuki


Tervetuloa koko perheen maksuttomaan, toiminnalliseen tapahtumaan ammattikorkeakoulu Metropolian Myllypuron kampukselle keskiviikkona 1.3. kello 17.00-18.30.

HUOM! tapahtuma toteutetaan bussilakon vuoksi resurssien mukaan: ohjaajia voi olla paikalla odotettua vähemmän. 

Tapahtuma on tarkoitettu erityislapsiperheille ja siellä on erikseen ohjelmaa lapsille ja vanhemmille (vierekkäisissä huoneissa). Ohjelma on suunniteltu noin 5-10-vuotiaille lapsille. Tapahtumassa on lapsille liikunnallista seikkailua ja vanhemmille vertaistukea ja rentoutusta. Myös erityislasten sisarukset ovat tervetulleita mukaan!

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Autismiyhdistys PAUT ry, Leijonaemot ry, Kehitysvammatuki57 ry sekä ammattikorkeakoulu Metropolian fysioterapian ja sosiaalialan varhaiskasvatuksen opiskelijat.

Ilmoittautuminen ja tapahtuman kulut

Tapahtuma on maksuton. Ilmoittaudu tapahtumaan ennakkoon ma.27.2. mennessä Kehitysvammatuki57 ry:n verkkosivujen kautta: https://tapahtumat.kvtuki57.fi/tapahtumat/mukavaa-meininkia-perheille-metropoliassa-maaliskuu/

Mitä mukaan:

Ota mukaan rennot vaatteet, oma vesipullo ja mahdolliset tarvittavat eväät. Tapahtumassa ei ole tarjoilua.

Saapumisohjeet

Tapaaminen Myllypuron kampuksella, pääsisäänkäynnin info -pisteellä, josta opiskelijat opastavat eteenpäin. Osoite on Myllypurontie 1. Myllypuron metropysäkki on aivan pääsisäänkäyntiä vastapäätä. Autolla tuleville on maksuton pysäköintimahdollisuus kampuksen parkkihallissa, jossa K2 tasolla on esteettömiä paikkoja sisäänkäynnin vieressä. Oven vieressä on puhelin jolla saa yhteyden vahtimestariin, joka avaa oven. Opiskelijat ovat vastassa parkkihallin ovella ja auttavat parkkiluvan kanssa.