Mukavaa meininkiä Metropoliassa

Metropolia Myllypuron kampus, Myllypurontie 1, Helsinki

Maksullinen. Ennakkoilmoittautuminen.

#erityislapsiperheet #hyvinvointi #vertaistuki


Tervetuloa koko perheen maksuttomaan, toiminnalliseen iltapäivätapahtumaan ammattikorkeakoulu Metropolian Myllypuron kampukselle torstaina 3.11. kello 15.30-17.00.

Tapahtuma on tarkoitettu erityislapsiperheille ja siellä on erikseen ohjelmaa lapsille ja vanhemmille. Ohjelma on suunniteltu noin 5-10-vuotiaille lapsille. Tapahtumassa on lapsille aistiseikkailua, vanhemmille liikuntavinkkejä ja kuntosalia. Myös erityislasten sisarukset ovat tervetulleita mukaan!

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Autismiyhdistys PAUT ry, Leijonaemot ry, Kehitysvammatuki57 ry sekä ammattikorkeakoulu Metropolian fysioterapian, toimintaterapian ja sosiaalialan varhaiskasvatuksen opiskelijat.

Ilmoittautuminen ja tapahtuman kulut

Tapahtuma on maksuton. Ilmoittaudu tapahtumaan ennakkoon 22.9. mennessä Kehitysvammatuki57 ry:n verkkosivujen kautta: https://tapahtumat.kvtuki57.fi/tapahtumat/mukavaa-meninkia-perheille-metropoliassa-1-1/

Syksyn 2022 aikana Mukavaa meininkiä Metropoliassa -tapahtumia järjestetään yhteensä kolme. Jokaisessa tapahtumassa on oma teemansa, ja jokaiseen tapahtumaan ilmoittaudutaan erikseen. Jokaisella kerralla on yhteinen aloitus ja yhteinen lopetus, jonka yhteydessä pieni välipala (kasvis, laktoositon ja gluteeniton).

Marraskuun tapahtuma on syksyn 2022 viimeinen Mukavaa meininkiä Metropoliassa -tapahtuma.