Koko perheen tapahtuma Leikkiluolassa

Leikkiluola, Sörnäisten rantatie 2, Helsinki

Maksuton. Ennakkoilmoittautuminen.

#0-100v #autismikirjo #Helsinki #koko perheen tapahtuma #vertaistapahtuma


Tervetuloa lauantaina 27.8. klo 10-13 koko perheen tapahtumaan Leikkiluolaan, Hakaniemen torin alle Helsinkiin, osoitteeseen Sörnäisten rantatie 2, 00530 Helsinki.

Ohjelmassa on vapaamuotoista leikkiä ja yhdessäoloa.  Mukana tapahtumassa ovat Helsingin vertaisryhmän ohjaajat Mirza ja Iiman, jotka kertovat myös vertaisryhmän syksystä. Tapahtumassa on pientä purtavaa sekä lastenhoitajia apukäsinä. Tapahtuma on Autismiyhdistys PAUTin yksityistilaisuus, jonne ovat tervetulleita kaikki autismikirjon perheet Uudenmaan alueelta.

Leikkiluolaan pääsee hyvin julkisilla kulkuneuvoilla. Lisäksi Leikkiluolan pysäköintihalliin pääsee ajamaan autolla. Olemme varanneet tapahtumaan muutamia parkkipaikkoja Parkkimaksuja hallinnoi EasyPark, ja niiden maksaminen onnistuu parhaiten Easypark-sovelluksen kautta.

Ilmoittautuminen
Tarjoilujen vuoksi pyydämme ilmoittautumaan etukäteen tapahtumaan. Tapahtuma täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.  Ilmoittautuminen on sitova. Tapahtumaan mahtuu yhteensä 50 ihmistä.

Ilmoittaudu mukaan alla olevasta linkistä:

Ilmoittautumislinkki

 

Mikä on Leikkiluola

PS. Mikäli olisit halunnut tulla, mutta jäit jonoon, laita vielä viestiä osoitteeseen karolina.lamroth(at) paut.fi ja kerro, montako teitä perheestä olisi tulossa. Karolina palaa asiaan elokuussa asiaan toimiston taas ollessa auki. Tämän tapahtuman osallistujamäärää hallinnoidaan manuaalisesti, joten siksi jonotilanne myös elää.