Koko perheen heppapäivä

Vantaanpuiston ratsutalli, Vantaanpuistontie 13, Vantaa

Maksullinen. Ennakkoilmoittautuminen.

#vertaistuki #perhepäivä #heppahommat


Lämpimästi tervetuloa koko perheen heppapäivään sunnuntaina 26.3. klo 11-14 Vantaanpuiston Ratsutallille.

Ohjelmassa on hevosen hoitoa, ratsastusta sekä hevosen maasta käsittelyä. Hevosia voi halutessaan ihastella myös kauempaa ja nauttia samalla ulkoilmasta.

Olemme ulkona koko tapahtuman ajan, joten pukeuduthan lämpimästi. Esimerkiksi joustavat ulkovaatteet ja umpinaiset, joka sään kestävät kengät ovat hyvä valinta hevosten kanssa puuhailuun. Ratsastuskypäriä löytyy lainattavaksi tallilta.

Nälkä kasvaa hevosten kanssa touhutessa, joten tarjolla on pientä purtavaa hevostelun jälkeen.

Tapahtuman hevosnaisena toimii tuttuun tapaan PAUTin vapaaehtoinen, Hanna Lindy. Hannan hevoselämään voit tutustua tästä.

Saavuthan paikalle klo 11 mennessä. Ohjelma alkaa tuolloin yhteisellä aloituksella, jossa Hanna käy läpi tapahtuman turvallisuusohjeet ja esittelee hepat sekä avustajat.  Huomioithan, että osallistujat ovat mukana omalla vastuulla ja hepat Hannan vastuulla.

Ilmoittautuminen ja tapahtuman kulut

Heppapäivän hinta on 20 euroa/perhe. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Lasku tapahtumasta lähetetään jälkikäteen.

Ilmoittaudu tästä

Jos joudut perumaan osallistumisesi ilmoittautumisen jälkeen, lähetäthän meille tiedon siitä sähköpostitse: info@paut.fi, jotta voimme vapauttaa paikat tapahtumaan jonottaville, kiitos.

Huomioithan, että jokaisen osallistujan tulisi huolehtia omista vakuutuksistaan.