Aistiorientoinut kevätkokous

Autismiyhdistys PAUT ry, c/o Mahdollisuus lapselle ry, Konalantie 47 B, 2 krs., Helsinki

Maksuton. Ennakkomainos.

#ajatuksia #alustus #keskustelua #ruokailu #vertaistuki aistit kevätkokous


Oletko koskaan miettinyt, miten käytät eri aistejasi yhden päivän aikana? Tai miten monta yksittäistä vaihetta liittyy vaikkapa hampaiden pesuun? Et ole pohdintojesi kanssa yksin! Näitä kysymyksiä miettii moni muukin. Vastauksia aisteihin liittyviin mysteereihin saamme Autismiyhdistys PAUTin kevätkokousiltana keskiviikkona 18.5. Helsingin Konalassa,

Ennen yhdistyksen virallista kevätkokousta kuulemme alustuksen aisteista. ”Erilaisia tapoja aistia” -alustuksen meille tarjoaa toimintaterapeutti, SI-terapeutti ja lehtori Mira Lönnqvist.

Miran alustus alkaa klo 17.00 ja kestää noin 17:45. Aistimaailmaan syvennymme ainakin kuulo-, näkö-, maku-, tunto- ja hajuaistien keinoin, sillä esitystä voi seurata hyvän ruoan ja seuran parissa.

Kevätkokous alkaa klo 18. Kokouskutsut ilmoittautumisohjeineen on lähetetty jäsenille viikolla 16.

 

Miten voin osallistua iltaan?

Iltaan voivat osallistua Autismiyhdistys PAUTin jäsenet.

Ilmoittaudu kevätkokoukseen:

Jos et vielä ole Autismiyhdistys PAUTin jäsen, niin on hyvä hetki liittyä sellaiseksi! Ja lähteä kanssamme rakentamaan autismiystävällistä yhteiskuntaa!

Katso liittymisohjeet: https://paut.fi/jaseneksi/

Jos olet jo yhdistyksen jäsen, niin tiedoksi, että  varsinaiset kokouskutsut ilmoittautumisohjeineen on lähetetty jo. Jos et ole kutsua saanut, otathan meihin yhteyttä sähköpostitse info@paut.fi

Mitä osallistuminen maksaa?

Osallistuminen iltaan on jäsenille ilmaista. Iltaan sisältyy aistiluento, hyvää ruokaa, kokous sekä kokouksen päätteeksi  antoisia vertaiskeskusteluja hyvässä seurassa.

 

Kysyttävää?

Ota yhteys sähköpostitse info@paut.fi