Keskustelua vaikuttamisesta ja verkkosivututkimus

Helsingin seudun erilaiset oppijat ry (HERO), Mannerheimintie 44 A 5-6, Helsinki

Maksuton. Ei ennakkoilmoittautumista.

#13-20 -vuotiaat #vertaistuki #Yli 16-vuotiaat kokemustieto verkkosivututkimus


Tervetuloa Heron tiloihin (Mannerheimintie 44 A 5-6, Helsinki) lauantaina 4. maaliskuuta klo 15–19, luvassa on jokaiselle jotakin!

Vanhempi, saattaja, läheinen – tule keskustelemaan kokemustiedosta ja vaikuttamisesta!

Miten voisimme jakaa kokemustietoa ja vaikuttaa palveluihin sekä lasten ja nuorten hyvinvointiin yhdessä? Vertaisryhmäkeskusteluissa kertyy valtava määrä kokemustietoa alati muuttuvista palveluista ja tarpeista niiden takana. Miten saisimme tiedon varhaisemmassa vaiheessa useampien ulottuville?

Tervetuloa PAUTin Maarit Kuoppalan vetämään keskusteluun kahvikupposen äärelle Heron kahvihuoneeseen. Keskustelu toteutetaan nuorten toimintakalenterin tapaamisen kanssa samanaikaisesti klo 15 alkaen. Teemoina muun muassa kokemustieto, vaikuttamisen tavoitteet, tarpeet, keinot, mahdollisuudet sekä resurssit.

PAUT uudistaa verkkosivuja, ja pyydämme sekä nuoria että aikuisia osallistumaan uusien verkkosivujen käytettävyyden tutkimukseen nuorten toimintakalenterin tapaamisen yhteydessä.

Tutkimuksen tavoitteena on varmistaa, että uudet verkkosivut ovat käyttäjilleen miellyttävät ja helppokäyttöiset. Tutkimuksen järjestää Vaasan yliopiston väitöskirjatutkija Pia Karasjärvi. Tutkimukseen voivat osallistua kaikki halukkaat. Alle 15-vuotiaat voivat osallistua vanhempien luvalla, tutkija Pia Karasjärvi on yhteydessä luvasta alle 15-vuotiaiden vanhempiin.  Tutkimuksen tulokset julkaistaan tieteellisessä artikkelissa. Kenenkään henkilötietoja ei julkaista.

Tutkimukseen sisältyy:

  • Katseenseuranta
  • Verkkosivulla tehtäviä pieniä tehtäviä
  • Lyhyt haastattelu

Tutkimus on vapaaehtoinen ja kestää noin 20 minuuttia. Nuorille tarjoamme palkkioksi tutkimukseen osallistumisesta kaksi Finnkinon elokuvalippua.

Lisätietoja tutkimuksesta voit pyytää ennakkoon ottamalla yhteyttä Pia Karasjärveen: pia.karasjarvi@uwasa.fi / 0407609418.

Nuori…

ei huolta, päivän muusta ohjelmasta huolimatta, olet tänäkin lauantaina tervetullut hengaamaan, juttelemaan ja pelaamaan kuten aina ennenkin.

Sen lisäksi luvassa on herkulliset tarjoilut sekä kaksi Finnkinon leffalippua tutkimukseen osallistujille.