Etämuskari

Maksullinen. Ennakkoilmoittautuminen.

#0-12 -vuotiaat #Autismi / keva #Espoo #HFA / Asperger #Muu Uusimaa #Vantaa


Tämänhetkisen korona-tilanteen kokoontumisrajoitusten takia lähetämme autismin kirjon muskarin etäteitse.

Muskariajat ovat keskiviikkoiltoina:  29.4. 6.5. 13.5. 20.5. ja 27.5. kello 18.00-18.45. Voit ilmoittaa perheesi kerholaisen yhteen tai useampaan tapaamiseen.

Muskaria varten tarvitset Zoom-sovelluksen, jonka saa ladattua veloituksetta padille tai puhelimelle, Zoomia voit käyttää myös tietokoneella selaimen kautta. Suosittelemme tietokonetta tai padia, jossa näet kuvan suurempana. Tutustuthan sovellukseen hyvissä ajoin ennen muskarin alkua.

Ennen muskarin alkua saat minulta sähköpostiisi linkin, jonka kautta voit liittyä muskaritapaamiseemme.

Muskari on vuorovaikutteinen, joten olisi hyvä jos kaikki näkevät toisensa videoyhteyden kautta, mutta tarpeen mukaan voit toki myös sammuttaa videon tai mikrofonin laitteeltanne.
Muskari noudattaa perinteistä muskarikaavaamme alku- ja loppulauluineen, rytmiikka- ja soitto-osioineen, musiikkiliikuntoineen ja loppurentoutuksineen. Nyt kun muskarisoitinvalikoima ei ole käytössä käytämme erityisen paljon kehorytmejä. Muskarin kulkua ohjataan myös kuvallisen ohjauksen avulla. Jos sinulla on esim. toivekappaleita tai muita toiveita voit kertoa niistä minulle:

miina.virtanen@savelmetsa.fi /
041-4523780.

Jos sinulla on kotona pieniä soittimia, esim. rytmikapuloita, marakasseja jne., voit varata niitä muskaria varten, lisäksi voit varata osallistujalle huovan omaksi muskaripaikaksi ja loppurentoutukseen. Musiikkiliikuntaa varten voi kotoa löytyä esim. värikkäitä huiveja.
Tilan on muuten hyvä olla rauhallinen. Muskariin ovat tervetulleita kouluikäiset ja alle kouluikäiset lapset oman aikuisen ohjauksessa.

Tervetuloa!

Yst. terv., muskariopenne Miina Virtanen (musiikkiterapeutti, musiikkipedagogi, työnohjaaja)

Ilmoittautuminen:

Etämuskariin on ennakkoilmoittautuminen. Omavastuu on 5 euroa kerralta.

Voit ilmoittaa kerholaisen yhteen tai useampaan tapaamiseen. Tapaamispäivien ilmoittautumislinkki vanhenee kello 15, jonka jälkeen kyseisen päivän tapaamiseen ei enää voi ilmoittautua.

Ilmoittautumislinkki