Etämuskari

Maksullinen. Ennakkoilmoittautuminen.

#0-12 -vuotiaat #Autismi / keva #Espoo #Helsinki #HFA / Asperger #Muu Uusimaa


Tämänhetkisen korona-tilanteen kokoontumisrajoitusten takia lähetämme autismin kirjon muskarin

Muskariaika ovat keskiviikkona: 8.4. kello 18.00-18.45.

Jatkamme mahdollisesti etämuskaria 22.4. 6.5. ja  20.5. kello 18-18.45.

Muskaria varten tarvitset Zoom-sovelluksen, jonka saa ladattua veloituksetta padille tai puhelimelle, Zoomia voit käyttää myös tietokoneella selaimen kautta. Suosittelemme tietokonetta tai padia, jossa näet kuvan suurempana. Tutustuthan sovellukseen hyvissä ajoin ennen muskarin alkua.

Ennen muskarin alkua saat minulta sähköpostiisi linkin, jonka kautta voit liittyä muskaritapaamiseemme.

Muskari on vuorovaikutteinen, joten olisi hyvä jos kaikki näkevät toisensa videoyhteyden kautta, mutta tarpeen mukaan voit toki myös sammuttaa videon tai mikrofonin laitteeltanne.
Muskari noudattaa perinteistä muskarikaavaamme alku- ja loppulauluineen, rytmiikka- ja soitto-osioineen, musiikkiliikuntoineen ja loppurentoutuksineen. Nyt kun muskarisoitinvalikoima ei ole käytössä käytämme erityisen paljon kehorytmejä. Muskarin kulkua ohjataan myös kuvallisen ohjauksen avulla. Jos sinulla on esim. toivekappaleita tai muita toiveita voit kertoa niistä minulle:

miina.virtanen@savelmetsa.fi /
041-4523780.

Jos sinulla on kotona pieniä soittimia, esim. rytmikapuloita, marakasseja jne., voit varata niitä muskaria varten, lisäksi voit varata osallistujalle huovan omaksi muskaripaikaksi ja loppurentoutukseen. Musiikkiliikuntaa varten voi kotoa löytyä esim. värikkäitä huiveja.
Tilan on muuten hyvä olla rauhallinen. Muskariin ovat tervetulleita kouluikäiset ja alle kouluikäiset lapset oman aikuisen ohjauksessa.

Tervetuloa!

Yst. terv., muskariopenne Miina Virtanen (musiikkiterapeutti, musiikkipedagogi, työnohjaaja)

Ilmoittautuminen:

Muskariin on ennakkoilmoittautuminen. Omavastuu on 5 euroa.

Ilmoittautumiset keskiviikkoon 8.4. kello 15.00 mennessä.

Ilmoittautumislinkki