PAUT on kesätauolla 1.7.-28.7.

Lämmin kiitos kuluneesta kevätkaudesta, ystävät!

Voit halutessasi kertoa meille, miten toimintamme on näyttäytynyt sinulle alkuvuoden aikana: missä olemme onnistuneet? mitä olisi tarpeen kehittää? millaista tukea ja tietoa sinä toivoisit?

Kerro, miten pärjäsimme antamalla meille palautetta tästä linkistä.

Olemme kesätauolla ajalla 1.7.–28.7. PAUTin Ihmeen ovet ovat kiinni ja puhelimet, sähköpostit sekä sosiaalisen median kanavat lomailevat pääsääntöisesti tuona aikana.

PAUTin syyskausi käynnistyy elokuun alussa. Tutustu syksyn ohjelmaan verkkosivujemme tapahtumakalenterista tästä linkistä.

Toivomme kesääsi lepoa, lempeyttä ja voimauttavia kohtaamisia.

Kesäterveisin,

Autismiyhdistys PAUTin työntekijät ja hallitus

PAUT-toimisto

Kiitos, että otat yhteyttä ei kiireellisissä asioissa sähköpostitse. Pyrimme vastaamaan viikon sisällä. Puhelinajat vaihtelevat viikoittain ja aukioloajat kuulet soittamalla asiakaspalvelunumeroon.

Lue muita kirjoituksia

Uutiset

Lisätietoa esityksestä erota Autismiliiton jäsenyydestä

"Päätös käsitellä Autismiliiton jäsenyyttä on herättänyt keskustelua ja voimakkaitakin reaktioita, joihin emme olleet varautuneet. Varsinkin eettisistä ja aatteellisista eroavaisuuksista, jotka ovat johtaneet siihen, että PAUTin hallitus esittää jäsenilleen Autismiliitosta eroamista, on pyydetty lisätietoa. Haluan avata nyt tarkemmin ne syyt, jotka ovat johtaneet päätökseemme esittää eroa", kirjoittaa PAUTin puheenjohtaja Pia Karasjärvi asiaa avaavassa artikkelissa.

PAUTin Ihme

Näin syntyi aistihuone Rauha

"Aistihuone Rauhassa on palauduttu, avauduttu, tutustuttu, nukuttu, levätty ja myös työskennelty", kirjoittaa PAUTin vapaaehtoinen Makte Muuri aistihuoneen rakennusprosessia kuvaavassa artikkelissaan. Makte suunnitteli ja toteutti aistihuoneen PAUTille osana sosionomiopintojensa työharjoittelua.

Uutiset

Oma tila ”PAUTin Ihme” on täällä!

PAUT on vuokrannut oman toimitilan Helsingin Katajanokalta entistä autismiystävällisemmän toiminnan järjestämiseksi. "Tästä tulee PAUTin oma olohuone autismiyhteisölle", PAUTin operatiivinen johtaja Johanna Vuori-Karvia hehkuttaa.

Siirry takaisin sivun alkuun