Verkosto on nyt Autismiyhdistys PAUT ry!

Julkaistu 27.08.2020

modified 25.11.2020

PAUT-verkoston jäsenyhdistykset ovat yhdistyneet. Uuden yhdistyksen nimi on Autismiyhdistys PAUT ry.

Yhdistymisen tavoitteena on kehittää ja laajentaa edunvalvontaa pääkaupunkiseudulla ja Keski-Uudellamaalla. Yhdistämällä neljän paikallisyhdistyksen vahvuudet, uudella yhdistyksellä tulee olemaan enemmän voimaa, näkyvyyttä ja osaamista, joiden avulla edistetään tavoitteita toiminta-alueella.

Siirry Autismiyhdistys PAUT ry:n jäseneksi

Siirrä alla olevasta linkistä jäsenyyteesi Autismiyhdistys PAUT ry:een.

Autismiyhdistys PAUT ry:n jäsenhakemus

Jos olet Espoon Autismi- ja Aspergeryhdistys ry:n, Suomen Autismiyhdistys ry:n tai Vantaan autismin kirjo ry:n jäsen, jäsenyytesi jatkuu ensi vuonna, kun täytät yllä olevan lomakkeen.

Kuluvan vuoden jäsenmaksu maksetaan vielä näille yhdistyksille erikseen. Jäsenmaksun kerää yhdistysten puolesta Autismiliitto ry. PAUT ei laskuta jäsenmaksua vuodelta 2020, jos se on jo maksettu johonkin näistä purkautuvista yhdistyksistä.

Voit liittyä yhdistykseen myös uutena jäsenenä!

Toiminta jatkuu Autismiyhdistys PAUT ry:ssä

Yhdistymisen jälkeen Autismiyhdistys PAUT ry järjestää toimintaa ja kehittää edunvalvontaa toiminta-alueenaan pääkaupunkiseutu ja Keski-Uusimaa.

Yhdistysverkoston jäsenyhdistykset olivat Autismiliitto ry:n jäsenyhdistyksiä. Jäsenyhdistysten lopettaessa toimintansa Autismiyhdistys PAUT ry jatkaa Autismiliitto ry:n yhtenä jäsenyhdistyksenä.

Toivomme, että haluat olla mukana uudessa yhdistyksessä. Mitä enemmän meitä on, sitä voimakkaampia me olemme. Haluamme sinut mukaan, koska yhdessä olemme vahvempia.

Autismiyhdistys PAUT ry:n yhdistymisasiakirjat:

Autismiyhdistys PAUT ry:n säännöt

PAUT-verkoston yhdistymissopimus

Lisätietoa Autismiliitto ry:n muista jäsenyhdistyksistä:

Autismiliiton jäsenyhdistykset