Verkosto on nyt Autismiyhdistys PAUT ry!

Julkaistu 27.08.2020

modified 02.09.2020

#0-12 -vuotiaat #13-20 -vuotiaat #Autismi / keva #Espoo #Helsinki #HFA / Asperger #Koulu ja opinnot #Muu Uusimaa #Muut palvelut #Sosiaalipalvelut #Terveyspalvelut #Vantaa #Yli 16-vuotiaat

PAUT-verkoston jäsenyhdistykset ovat yhdistyneet. Uuden yhdistyksen nimi on Autismiyhdistys PAUT ry.

Yhdistymisen tavoitteena on kehittää ja laajentaa edunvalvontaa pääkaupunkiseudulla ja Keski-Uudellamaalla. Yhdistämällä neljän paikallisyhdistyksen vahvuudet, uudella yhdistyksellä tulee olemaan enemmän voimaa, näkyvyyttä ja osaamista, joiden avulla edistetään tavoitteita toiminta-alueella.

Siirry Autismiyhdistys PAUT ry:n jäseneksi

Siirrä alla olevasta linkistä jäsenyyteesi Autismiyhdistys PAUT ry:een.

Autismiyhdistys PAUT ry:n jäsenhakemus

Jos olet Espoon Autismi- ja Aspergeryhdistys ry:n, Suomen Autismiyhdistys ry:n tai Vantaan autismin kirjo ry:n jäsen, jäsenyytesi jatkuu ensi vuonna, kun täytät yllä olevan lomakkeen.

Voit liittyä yhdistykseen myös uutena jäsenenä!

Toiminta jatkuu Autismiyhdistys PAUT ry:ssä

Yhdistymisen jälkeen Autismiyhdistys PAUT ry järjestää toimintaa ja kehittää edunvalvontaa toiminta-alueenaan pääkaupunkiseutu ja Keski-Uusimaa.

Yhdistysverkoston jäsenyhdistykset olivat Autismiliitto ry:n jäsenyhdistyksiä. Jäsenyhdistysten lopettaessa toimintansa Autismiyhdistys PAUT ry jatkaa Autismiliitto ry:n yhtenä jäsenyhdistyksenä.

Toivomme, että haluat olla mukana uudessa yhdistyksessä. Mitä enemmän meitä on, sitä voimakkaampia me olemme. Haluamme sinut mukaan, koska yhdessä olemme vahvempia.

Autismiyhdistys PAUT ry:n ensimmäinen vuosikokous

Yhdistyksen ensimmäinen syyskokous pidetään lauantaina 14.11. 2020 Ravintola Metropolissa Helsingin Kampissa. Kokousta ennen järjestetään PAUT-hankkeen loppuseminaari.

Lähetämme jäsenille jäsenkirjeessä kokous- ja seminaarikutsun, jossa on tarkempi ohjelma ja aikataulu. Toivottavasti näemme sinut paikalla. Sydämellisesti tervetuloa!

Autismiyhdistys PAUT ry:n yhdistymisasiakirjat:

Autismiyhdistys PAUT ry:n säännöt

PAUT-verkoston yhdistymissopimus

Lisätietoa Autismiliitto ry:n muista jäsenyhdistyksistä:

Autismiliiton jäsenyhdistykset