PAUT järjestö- ja oppilaitosyhteistyössä Metropolian kanssa

Julkaistu 04.11.2022

modified 04.11.2022

#0-12 -vuotiaat #13-20 -vuotiaat #Autismi / keva #Espoo #Helsinki #HFA / Asperger #Koulu ja opinnot #Muu Uusimaa #Muut palvelut #Sosiaalipalvelut #Terveyspalvelut #Vantaa #Yli 16-vuotiaat

Yhdessä ammattikorkeakoulu Metropolian monialaisen oppilasryhmän, Leijonaemojen. Kehitysvammatuki57:n ja PAUTin kesken pilotoitiin syksyn 2022 aikana Mukavaa meininkiä Metropoliassa -tapahtumasarja. Metropolian uudella kampuksella Myllypurossa, Itä-Helsingissä, järjestettiin kolme erilaista tapahtumaa erityislapsiperheille. Jokaisessa tapahtumassa oli erilaista ohjelmaa noin 5-10-vuotiaille lapsille ja omaa ohjelmaa heidän vanhemmilleen.

Kukin järjestö oli mukana vuorollaan, ja PAUT oli viimeisessä, 3.11. järjestetyssä tapahtumassa mukana. Lapsille oli aistiseikkailua ja aikuisille kuntosalityöskentelyä.

Tapahtumat olivat järjestäjäjoukon yhteiskehittelyn tulos. Päävastuun tapahtuman sisältöjen suunnittelusta otti Metropolian taitava porukka. Järjestöasiantuntemusta ja erityislapsiperheiden ääntä tapahtumasuunnitteluun toivat mukana olleet järjestöt.Kiitos kaikille osallistujille ja järjestäjätahoille!

Kuvassa Metropolian opiskelijoita ja Karolina PAUTista.