Liike jatkuu – tieto tukee (LIITO) -hanke etsii perheitä kertomaan onnistuneesta liikuntaharrastuksen löytämisestä.

Julkaistu 26.04.2019

#0-12 -vuotiaat #13-20 -vuotiaat #Autismi / keva #Espoo #Helsinki #HFA / Asperger

Tavoitteena on tehdä aiheesta video, jota voidaan hyödyntää niin kannustimena kuin rohkaisuna perheille, lapsille, nuorille ja harrastustoimintaa järjestäville tahoille.

Videon tarkoituksena on antaa ohjaajille näkökulma, millainen kohtaaminen ja ohjaaminen edesauttaa onnistumisen kokemuksia harrastusmaailmassa. Toiveena on, että videolla vanhempi kertoisi taustoja harrastuskokeiluista, ja mitkä asiat ovat saaneet lapsen innostumaan.

Ohjaajaa kuulisimme mielellämme positiivisista kokemuksista lapsen tai nuoren kanssa. Nostaisimme myös lapsen/nuoren äänen kuuluviin siinä, mikä harrastuksessa on mukavaa ja miksi siellä on kiva käydä. Video kuvataan syksyllä 2019.

Haluaisitteko Te olla mukana kannustamassa muita harrastuksen löytämisessä ja kertoa oman onnistumistarinanne? Yhteystiedot: arkisin klo 12-15 p.050 521 3271. Voit myös ottaa yhteyttä sähköpostitse lotta.pukkila@lukihero.fi.

Hanketta toteuttavat Helsingin kaupungin rahoittamana Kuntoutussäätiö, Helsingin seudun erilaiset oppijat ry sekä Helsingin Autismi ja Aspergeryhdistys. Lisätietoa hankkeesta www.liikejatkuu.fi