Haemme projektityöntekijää

Julkaistu 30.04.2021

Autismiyhdistys PAUT ry edistää autismikirjoon tai muihin vastaaviin laaja-alaisiin kehityshäiriöihin lukeutuvien henkilöiden ja heidän läheistensä yleisiä yhteiskunnallisia etuja ja yhdenvertaisuutta sekä tukee heidän hyvinvointiaan Uudellamaalla.

Yhdistys järjestää autismikirjon vertaistukea, vapaaehtoistoimintaa ja koulutusta autismikirjon henkilöille ja perheille. Yhdistys on valtakunnallisen Autismiliitto ry:n jäsenjärjestö.

Yhdistyksessä käynnistyy kolmevuotinen Autismiperheiden polku omannäköiseen elämään -kehittämishanke STEA-rahoituksella.

Hankkeen tavoite on lisätä ymmärrystä autismista ja sen vaikutuksista elämänkaarella sekä tarvittavista kohtuullisista mukautuksista. Näin pyritään vahvistamaan autismikirjon henkilöiden ja perheiden psykososiaalista toimintakykyä ja toimijuutta. Tavoitteena on parantaa autismikirjon henkilöiden ja perheiden osallisuutta ja vaikutusmahdollisuuksia Uudellamaalla.

Hankkeessa kiinnitetään huomiota autismikirjon henkilöiden vuorovaikutuksen erityispiirteisiin ja kognitiivisiin esteettömyyskysymyksiin. Hanke kokoaa autismikirjon (sekä ei-kehitysvammaisten että kehitysvammaisten) perheiden näkökulmat paikallisesti Uudellamaalla.

Etsimme nyt hankkeeseen

projektityöntekijää

toistaiseksi voimassa olevaan ja kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Projektityöntekijänä työskentelet projektipäällikön työparina ja huolehdit hankkeen vertaisryhmätoiminnan organisoinnista, yhteydenpidosta sidosryhmiin, tapahtumien järjestelyistä, vapaaehtoistoiminnan koordinoinnista sekä monista viestintätehtävistä.

Odotamme sinulta

 • Itseohjautuvuutta ja aloitteellista asennetta, kykyä suoritua menestyksellisesti pienessä tiimissä
 • Tavoitelähtöistä ja ratkaisukeskeistä kehittämisotetta
 • Organisointikykyä ja ymmärrystä vapaaehtoistoiminnasta
 • Tehtäviin soveltuvaa koulutusta ja/tai kokemuksen kautta hankittua osaamista
 • Sosiaalisen median ja verkkoviestinnän osaamista
 • Toimistotyöhön ja verkkoviestintään tarvittavia ICT-taitoja
 • Positiivista suhtautumista autismikirjon henkilöihin
 • Valmiutta ja mahdollisuutta matkustaa Uudenmaan alueella
 • Valmiutta ilta- ja viikonlopputyöskentelyyn

Arvostamme

 • Autismiin sekä kognitiiviseen saavutettavuuteen liittyvien asioiden tuntemusta
 • Yhdistystoiminnan käytännön tuntemusta ja osaamista

Pääasiallinen työskentelypaikkasi on toimistollamme Konalassa, mutta kohde- ja sidosryhmien parissa työtä tehdään koko Uudenmaan alueella. Tarjoamme sinulle joustavan työajan, osittaisen etätyömahdollisuuden, työmatka- ja lounasedun, perustasoa laajemman työterveyshuollon sekä iloisen ja kannustavan yhteisön.

Noudatamme Sosiaali- ja terveysalan järjestöjen työehtosopimusta. Tehtävä sijoittuu lähtökohtaisesti vaativuusryhmään 4. Palkka koostuu vaativuusryhmän mukaisesta peruspalkasta, tehtäväkohtaisesta erityislisästä sekä työntekijän osaamista ja kokemusta vastaavasta henkilökohtaisesta lisästä. Hakija voi esittää myös oman palkkatoiveensa.

Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 21.5.2021 sähköpostitse: maarit.kuoppala@paut.fi. Otsikoi viestisi ”Työhakemus”.

Lisätietoja saat yhdistyksen puheenjohtajalta Arto Bäckströmiltä sähköpostilla arto.backstrom@gmail.com tai soittamalla perjantaina 7.5. kello 14-16 ja tiistaina 18.5. kello 9-11 puh. 040 5242402.