Etämuskari

Julkaistu 23.03.2020

modified 23.03.2020

#0-12 -vuotiaat #13-20 -vuotiaat #Autismi / keva #Espoo #Helsinki #HFA / Asperger #Koulu ja opinnot #Muu Uusimaa #Muut palvelut #Sosiaalipalvelut #Terveyspalvelut #Vantaa #Yli 16-vuotiaat

Tämänhetkisen korona-tilanteen kokoontumisrajoitusten takia lähetämme autismin kirjon muskarin Zoom-sovelluksen kautta etämuskarina siihen saakka kunnes lähikokoontuminen Ruusutorpan koululla Leppävaarassa on taas mahdollista.

Muskariajat ovat seuraavina keskiviikkoina: 25.3. ja 8.4. kello 18.00-18.45.

Jos poikkeustila jatkuu 13.4. jälkeen, jatkamme etämuskaria 22.4. ja 6.5.  ja mahdollisesti vielä 20.5. kello 18-18.45.

Muskaria varten tarvitset Zoom-sovelluksen, jonka saa ladattua veloituksetta padille tai puhelimelle, Zoomia voit käyttää myös tietokoneella selaimen kautta. Suosittelemme tietokonetta tai padia, jossa näet kuvan suurempana. Tutustuthan sovellukseen hyvissä ajoin ennen muskarin alkua.

Ennen muskarin alkua saat minulta sähköpostiisi linkin, jonka kautta voit liittyä muskaritapaamiseemme.

Muskari on vuorovaikutteinen, joten olisi hyvä jos kaikki näkevät toisensa videoyhteyden kautta, mutta tarpeen mukaan voit toki myös sammuttaa videon tai mikrofonin laitteeltanne.
Muskari noudattaa perinteistä muskarikaavaamme alku- ja loppulauluineen, rytmiikka- ja soitto-osioineen, musiikkiliikuntoineen ja loppurentoutuksineen. Nyt kun muskarisoitinvalikoima ei ole käytössä käytämme erityisen paljon kehorytmejä. Muskarin kulkua ohjataan myös kuvallisen ohjauksen avulla. Jos sinulla on esim. toivekappaleita tai muita toiveita voit kertoa niistä minulle:

miina.virtanen@savelmetsa.fi /
041-4523780.

Jos sinulla on kotona pieniä soittimia, esim. rytmikapuloita, marakasseja jne., voit varata niitä muskaria varten, lisäksi voit varata osallistujalle huovan omaksi muskaripaikaksi ja loppurentoutukseen. Musiikkiliikuntaa varten voi kotoa löytyä esim. värikkäitä huiveja.
Tilan on muuten hyvä olla rauhallinen. Muskariin ovat tervetulleita kouluikäiset ja alle kouluikäiset lapset oman aikuisen ohjauksessa.

Tervetuloa!

Yst. terv., muskariopenne Miina Virtanen (musiikkiterapeutti, musiikkipedagogi, työnohjaaja)

Ilmoittautuminen:

Kahteen muskaritapaamiseen on ennakkoilmoittautuminen. Omavastuu on 10 euroa.

Ilmoittautumiset keskiviikkoon 25.3. kello 15.00 mennessä.

Ilmoittautumislinkki