Avoin työpaikka PAUTissa

Julkaistu 09.01.2023

modified 09.01.2023

Haemme osa-aikaista  järjestötyöntekijää

Autismiyhdistys PAUTin* yleishyödyllisiin tehtäviin. sosiaali- ja terveysministeriön (STM) Paikka auki -avustuksen turvin. Paikka auki on sosiaali- ja terveysministeriön (STM) avustusohjelma, josta jaetaan avustuksia sosiaali- ja terveysjärjestöille nuorten ja osatyökykyisten työllistämiseen.

(lue lisää: paikka-auki.fi).

Tehtävä on osa-aikainen (enintään 80 % / 30 tuntia viikossa). Työaikaa voidaan räätälöidä henkilön tarpeiden mukaan. Työ voi olla osittaista etätyötä ja voi sisältää ajoittain ilta- ja viikonlopputyötä. Työsuhteen kesto on yksi vuosi. Työntekijä palkataan, jos STM:n tekee myönteisen avustuspäätöksen (päätös saadaan arviolta tammi-helmikuussa 2023).

Järjestötyöntekijä avustaa yhdistyksen monipuolisissa toimistotehtävissä ja asiakaspalvelussa. Työhön voivat kuulua tapahtumien ja vertaistukiryhmien käytännön järjestelyt, mm. tilavaraukset, tarjouspyynnöt ja tapahtumapalautteet, viestintätehtävät yhdessä yhdistyksen muiden työntekijöiden kanssa tai autismikirjoon liittyvää tiedonhakua mm. kirjallisuudesta ja viranomaislähteistä. Työtehtäviä on mahdollista räätälöidä tukemaan osaamisen kehittymistä ja työllistymistä jatkossa. Lopullinen työkuva muotoillaan valitun henkilön omien vahvuuksien ja toiveiden perusteella yhteistyössä.

Toivomme sinun olevan:
• sinut autismikirjon henkilöiden kanssa ja heidän puolellaan
• sopiva täydennys pieneen työyhteisöön
• organisointikykyinen, järjestelmällinen ja ratkaisukeskeinen
• valmis tekemään satunnaisesti (vähän) ilta- tai viikonlopputyötä

Arvostamme, jos sinulla on:
• ymmärrystä vapaaehtoistoiminnasta
• sosiaalisen median ja verkkoviestinnän osaamista
• toimistotyöhön tarvittavia ICT-taitoja
Paikka auki -ohjelmaan voit hakea, jos olet työtön tai vailla opiskelupaikkaa oleva 18–29 -vuotias tai osatyökykyinen ilman ikärajausta (esim omaishoitaja).

Tarjoamme sinulle:
• työsi tueksi kaksi kivaa työkaveria sekä yhdistyksen aktiivisen hallituksen
• pääsääntöisen työskentelypaikan toimistollamme Konalassa sekä osittaisen etätyömahdollisuuden ja joustavan työajan
• työmatkaedun
• perustasoa laajemman työterveyshuollon
• mahdollisuuden olla mukana rakentamassa autismiystävällistä yhteiskuntaa

Noudatamme Sosiaali- ja terveysalan järjestöjen työehtosopimusta. Tehtävä on osa- ja määräaikainen. Palkka koostuu vaativuusryhmän 2 mukaisesta peruspalkasta, tehtäväkohtaisesta erityislisästä sekä työntekijän osaamista ja kokemusta vastaavasta henkilökohtaisesta lisästä.

Lisätietoja saat projektipäällikkö Maarit Kuoppalalta sähköpostilla maarit.kuoppala@paut.fi tai soittamalla joko 16.1.2023 kello 12–14 tai 18.1.2023 kello 9–11 puh. 040 6766 039.

Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 21.1.2023 sähköpostitse osoitteeseen maarit.kuoppala@paut.fi. Otsikoi viestisi ”Paikka auki”.

Toimisto on Helsingin Konalassa, yhteystiedot:
Autismiyhdistys PAUT ry
c/o Mahdollisuus lapselle ry
Konalantie 47 B, 2. kerros
00390 Helsinki
Paut.fi, info@paut.fi

*Autismiyhdistys PAUT ry tekee työtä autismikirjon henkilöiden ja heidän läheistensä hyvinvoinnin lisäämiseksi Uudenmaan alueella. Yhdistyksen tavoitteena on tarjota autismikirjon perheille erilaisia osallistumisen ja vaikuttamisen kanavia. Yhdistys järjestää vertaistukea, vapaaehtoistoimintaa ja koulutusta autismikirjon henkilöille ja perheille. Yhdistys on valtakunnallisen Autismiliitto ry:n jäsenjärjestö.