Autismiystävällinen maksuton perhetapahtuma Annantalossa 27.11.

Julkaistu 04.11.2022

#0-12 -vuotiaat #13-20 -vuotiaat #Autismi / keva #Espoo #Helsinki #HFA / Asperger #Koulu ja opinnot #Muu Uusimaa #Muut palvelut #Sosiaalipalvelut #Terveyspalvelut #Vantaa #Yli 16-vuotiaat

Autismin asiantuntijat eli Autismisäätiö, Autismiliitto ja Autismiyhdistys PAUT ry järjestävät yhdessä Lasten ja nuorten taidekeskuksen Annantalon kanssa maksuttoman perhetapahtuman sunnuntaina 27.11. klo 13-16. Tämä maksuton ”Aistit avoinna” tapahtuma sopii kaikenikäisille.

Tapahtuma on räätälöity autismikirjon perheille, ja sen sisällöt on mietitty autismikirjon ihmisen näkökulmasta. Tapahtumassa on ideana, että lapsi osallistuu yhdessä oman aikuisen kanssa erilaisiin juttuihin, ihan oman mielenkiinnon mukaan.  Annantalossa on tarjolla monenlaisia esityksiä. Lisäksi non-stopina on pienempiä taidehetkiä kulttuurikeskuksen kahdessa eri kerroksessa. Miltä tuntuisi esimerkiksi rakentaa majaa oman vanhemman tai saattajan kanssa?

Tapahtumassa on mukana myös autismikirjon henkilöitä tekemässä taidetta.

Tapahtuma on maksuton, mutta sinne ilmoittaudutaan ennakkoon. Lue lisää tapahtumasta täältä

Ilmoittautumaan pääset tapahtumasivun alalaidan linkistä tai tästä

Ilmoittautumiset kerää Autismiliitto. Tapahtumassa ovat mukana Autismisäätiön taiteilijoita ja työntekijöitä sekä Autismiyhdistys PAUTin työntekijä Karolina ja lastenhoitajia.

Toivottavasti tapaamme Annantalossa!