Autismin talvipäivät verkossa 2021 – lue lisää ja ilmoittaudu mukaan

Julkaistu 26.11.2020

modified 31.12.2020

Autismiliitto ry:n järjestämät Autismin talvipäivät pidetään etätapahtumana 5.2-6.2.2021. Talvipäivien teemana on ”Oppi läpi elämän”. Pääset tutustumaan tapahtumaan, osallistumismaksuihin ja ilmoittautumaan mukaan jo nyt. Ilmoittautuminen päättyy 31.1.2021 tai kun tapahtuman osallistujamäärä on täyttynyt.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen Autismiliitto ry:n sivuilla

Jäsenenä osallistumismaksu on pienempi kuin muille. Jäsenhinta kuitenkin edellyttää, että olet Autismiyhdistys PAUT ry:n tai muun Autismiliitto ry:n jäsenyhdistyksen jäsen. Jos et ole vielä siirtänyt jäsenyyttäsi Autismiyhdistys PAUT ry:hyn, voit tehdä sen alla olevasta linkistä. Voit myös liittyä uutena jäsenenä.

Autismiyhdistys PAUT ry:n jäsenhakemus

Etäkatsomo Autismiyhdistys PAUT ry:n jäsenille

Autismin talvipäivät järjestetään epidemiatilanteen vuoksi verkkotapahtumana. Vertaistuki ja toisten ihmisten kohtaaminen on ollut perinteisesti iso osa talvipäiviä. Tästä syystä kartoitamme kiinnostusta osallistua etäkatsomoon yhdessä muiden kanssa. Etäkatsomo toteutetaan, jos viranomaisten suositukset ja määräykset antavat siihen luvan.

Etäkatsomo pidettäisiin turvavälit ja sen hetkiset osallistumisrajoitteet huomioiden. Tarjolla olisi vertaisseuran lisäksi mahdollisesti tarjoiluja (syötävää ja juotavaa).

Kiinnostaako sinua Autismin talvipäivien etäkatsomo vertaisseurassa, jos se on talvipäivien aikaan mahdollista toteuttaa? Ilmoittaudu mukaan alla olevasta linkistä:

Ilmoittautumislomake Autismin talvipäivien etäkatsomoon

Etäkatsomon osallistumismaksu on 20 € kahdelta päivältä ja 12 € yhdeltä päivältä. Tarjoilu on omakustanteinen. Etäkatsomot voidaan toteuttaa, jos osallistujia on vähintään viisi/etäkatsomo.

Pyrimme järjestämään kolme erillistä etäkatsomoa, jotka pidetään Helsingissä, Vantaalla ja Espoossa.

Helsingin etäkatsomo pidetään Konalassa Mahdollisuus lapselle ry:n tiloissa. Vantaan ja Espoon etäkatsomoiden järjestämispaikka selviää myöhemmin.

Huomioithan, että etäkatsomo voidaan peruuttaa vielä viime hetkellä jos epidemiatilanne sitä vaatii. Kaikille ilmoittautuneille tiedotetaan asiasta välittömästi.