Autismiliiton liittohallituksessa vahva PAUT-edustus

Julkaistu 20.05.2022

Autismiliiton 14.5. pidetyssä liittokokouksessa hallituksen uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Teemu Muukkonen. Uudella puheenjohtajalla on vahva järjestökentän tuntemus sekä työntekijän että vapaaehtoisen näkökulmasta. Autismikirjon lapsen vanhempana Teemu Muukkosella on näkemystä autismikirjolaisen arjesta sekä sirpaleisesta palvelujärjestelmästä.

Teemu Muukkonen on aiemmin toiminut aktiivisesti myös Autismiyhdistys PAUTIssa. Puheenjohtajakaudellaan Teemu Muukkosen teemoja ovat ykseys, avoimuus ja yhteisö.
Liittohallituksen varsinaisiksi jäseniksi erovuoroisten tilalle valittiin Aslak Rantakokko, Johanna Vuori-Karvia, Meri-Johanna Fabritius sekä Sini Fomin.
Hallituksessa jatkavat Reijo Hämäläinen, Pia Karasjärvi, Antti Kolari sekä Heta Pukki, joka nousi varajäsenenä Riikka Kiilon tilalle. Liittohallituksen uusiksi varajäseniksi valittiin Kristiina Heiska ja Liisa Ansio.

Liittohallituksen hallitusjäsenistä Meri-Johanna Fabritius, Pia Karasjärvi sekä Johanna Vuori-Karvia ovat myös aktiivisia Autismiyhdistys PAUTin hallituksen jäseniä.