Yhdistyksen sääntömääräinen kevätkokous 2024

Olet lämpimästi tervetullut Autismiyhdistys PAUT ry:n sääntömääräiseen kevätkokoukseen tiistaina 21.5.2024 klo 17.30.-19.30.!

Kokous järjestetään yhdistyksen uudessa toimitilassa PAUTin Ihmeessä. Tila sijaitsee Katajanokalla katutasossa osoitteessa Merikasarminkatu 6, Helsinki. Katso tilan sijainti kartalla tästä linkistä. Paikalle pääset helposti raitiovaunulla numero neljä. Katso raitiovaunun numero neljä aikataulut tästä linkistä.

Tarjolla on kahvia, teetä ja pientä syötävää. Avaamme ovet klo 17.

Kokous on avoin kaikille yhdistyksen jäsenille. Kokoukseen on mahdollista osallistua myös etäyhteydellä Microsoft Teamsin kautta. Etäkokouslinkki lähetetään etäosallistumisella ilmoittautuneille viimeistään kokouspäivänä klo 16 mennessä sähköpostitse. Avaamme etäyhteyden klo 17.15. Liity kokoukseen tästä linkistä.

Tarjoilun varaamiseksi ja etäkokouslinkkien lähettämiseksi pyydämme ilmoittautumista viimeistään sunnuntaina 19.5.2024 tästä linkistä.

Kevätkokouksessa käsitellään yhdistyksen sääntömääräiset asiat. Kokouksessa esitetään tilinpäätös, vuosikertomus ja tilintarkastajan lausunto sekä päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille. Kokouksessa päätetään jäsenmaksujen suuruus vuodelle 2024.

Edellä mainittujen sääntömääräisten asioiden lisäksi kokouksessa päätetään myös sääntöjen muuttamisesta ja keskustellaan yhdistyksen toimintaedellytyksiä haastavista muutoksista, kuten esimerkiksi rahoituksesta ja toiminnan turvaamisesta muutosten keskellä. Jos kokoukselta jää aikaa, halukkailla on mahdollisuus vapaamuotoiseen keskusteluun yhdistyksen hallituksen jäsenten ja työntekijöiden kanssa klo 20 saakka.

Kokouksen esityslista ja kokouksessa käsiteltävät materiaalit löytyvät täältä 

Tervetuloa!

Autismiyhdistys PAUT ry:n hallitus

Siirry takaisin sivun alkuun